Aktuális információk

Tanfolyamok, bemutatók

Bonbon tanfolyam a La Panne kávézóban a Móricz Zsigmond körtérnél

Bonbon tanfolyam a La Panne kávézóban a Móricz Zsigmond körtérnél

Áprilisban a belvárosban is tartunk majd bonbon workshopot, a Móricz Zsigmond körtérnél, a La Panne Café-ban! Sok szeretettel várunk Titeket ebbe a nagyon hangulatos vintage kávézóba, ahol amellett, hogy elkészíthetitek a saját kézműves bonbonjaitokat, egy választott itallal és pogácsával is kedveskedünk Nektek ☺️
A tanfolyam ideje alatt korlátlan csokoládé kóstolót biztosítunk 

Részletek

Hamarosan új tanfolyamaink indulnak

Hamarosan új tanfolyamaink indulnakReggeli italok kakaóbabból

Hogyan készítsünk reggeli italokat kakaóbabból?
A kakaó tökéletes alternatívája lehet a kávénak, hiszen theobromin és koffein tartalma egyaránt élénkít, emellett magas antioxidáns és ásványianyag tartalommal is rendelkezik.
Ha eljösz a tanfolyamunkra, megtanítjuk neked, hogyan dobhatod fel a szürke hétköznapok reggelét és kápráztathatod el a családod mennyei kakaóbabból készült italokkal.
A receptekhez felhasznált kakaóbab bio minősítésű Peruból származó Criollo és Santa Lucia szigetéről származó Trinitario kakaóbab.
Autentikus creol családoktól tanult receptek alapján dolgozunk, ahol idén januárban tanulhattam meg a recepteket.
Várunk szeretettel!
 
Részletek

Bean to Bar

Bean to BarTavasszal indítjuk a Bean to Bar tanfolyamainkat is, ahol megtanítjuk, hogyan készíthettek kakaóbabból csokoládét házilag.
Ezt a tanfolyamot olyan csokirajongóknak, ínyenceknek, és háziasszonyoknak találtunk ki, akik szeretnék a legjobb minőségű csokoládét adni gyermekeiknek, szeretteiknek. 
Perui bio minősítésű criollo kakaóbabból és kakaóvajból készíthetitek el életetek első táblás csokoládéját.
Egy karedzéssel felér, kemény munkára számítsatok, de a végeredmény ígérem kárpótolni fog. Új szintre emeljük a csokoládéfogyasztás élményét.
Az így elkészített csokoládé gluténmentes, laktózmentes és vegan.
Részletek

Ruby bonbon tanfolyam

Ruby bonbon tanfolyamKóstoltátok már a ruby csokoládét? Ez a 4. típusú csokoládé, melyet 13 év kísérletezés után fejlesztettek ki. 
A Ruby nevű kakaóbabból készült különlegességet a nevéhez méltóan természetes rózsaszín színe teszi egyedivé.
Ha szeretitek a fehércsokoládét és a piros bogyós gyümölcsöket, akkor itt a helyetek.
Gyertek és készítsük el együtt ezt a mennyei csemegét.


 
Részletek

Vegan trüffel tanfolyam

Részletek

Díjak

Academy of Chocolate Awards 2017 - Ezüst

Academy of Chocolate Awards 2017 - Ezüst2017-ben ezüstérmes lett egy különleges csokoládém, a Zölddió ízesítésű bonbon a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyen, az Academy of Chocolate Awardson. 
Részletek

Academy of Chocolate Awards 2017 - Bronz

Academy of Chocolate Awards 2017 - Bronz2017-ben bronzérmes lett a táblás csokoládéim közül a Masala Chai fűszeres tejcsokoládé, a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyen, az Academy of Chocolate Awardson. 
Részletek

Great Taste Award 2016 London - 1 csillag

Great Taste Award 2016 London - 1 csillag

Gorgonzola krémmel töltött bonbonunk 1 csillagot kapott a 2016-os, Londonban megrendezett nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Great Taste Award-on.

Részletek

Great Taste Award 2016 London - 2 csillag

Great Taste Award 2016 London - 2 csillagA pipadohány esszenciával ízesített bonbonunk 2 csillagot kapott a 2016-os, Londonban megrendezett nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Great Taste Award-on.
 
Részletek

International Chocolate Awards 2016 - Bronz

International Chocolate Awards 2016 - Bronz

2 bonbonunk kapott bronz érmet a Kelet Európai régióban az International Chocolate Awards nemzetközi versenyen. A sajmeggy pálinka-zöldbors ízesítésű bonbon az ízesített étcsokoládés ganache-ok-trüffelek kategóriában kapott bronz érmet, a gorgonzola sajtos pedig kevert csokoládék kategóriában lett bronzérmes.

Részletek