Így készíts egyedi borítékot utalványhoz, dobozokat gasztroajándékhoz

2017. 12. 16.

Lassan célegyenesbe fordul a karácsonyi készülődés, ideje, hogy a csomagolásra is gondolj. Összegyűjtöttünk néhány csomagolási ötletet.

Játék a Facebookon: 2 fős táblás csokoládé készítő tanfolyamot nyerhetsz!

2017. 12. 10.

Hálás vagyok azért, hogy ebben az évben több ezer kedves ismerős vett részt valamelyik Lady Lavender csokoládé tanfolyamon! ❤️ Ennek örömére játékot hirdettem a Facebookon!

Karácsonyi ajándék, amitől garantáltan elolvadnak a női szívek

2017. 12. 08.

Nem kell fel-alá autózni az esti csúcsban, nem kell ezerszer meghallgatnod a plázákban az All I want for christmas-t, vagy rettegve várni, hogy időben érkezik-e a posta. Mindössze internetre van szükséged ahhoz, hogy beszerezd az idei karácsony legszuperebb ajándékát, ha hölgyeknek keresel ajándékot. Válassz többféle csokoládé készítő tanfolyamunk közül, és rendeld meg egyedi, személyreszabott ajándékutalványként.

Zotter gyár látogatás

2016. 08. 28.

Tavasszal végre sikerült eljutnom az osztrák Zotter csokoládé gyárába, már évek óta tervezgettem, hogy megnézem.
Már sokmindenki mesélt róla, így magas elvárásokkal érkeztem, de nem csalódtam, sőt, bekerült a top 3 csokoládéval kapcsolatos élményeim közé. [...]

Meghökkentő párosítások csokoládéval

2016. 08. 28.

Az emberek tudatába túlságosan beivódott, hogy csokoládét csak önmagában,ízesítetlenül, vagy agyon cukrozva és vaníliázva lehet fogyasztani, ha valamilyen ízesítést még képesek vagyunk befogadni, az maximum a magvas, illetve a gyümölcsös ízvilág. [...]

Szia! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütik vannak az oldalon. A weboldal használatával az Adatvédelmi Tájékoztatót tudomásul veszed. Köszi!
Elfogadom