Időtartam: igény szerint, kb. 2-2,5 óra, de csoportonként minimum 1,5 óra, maximum 3 óra.
Ennél a programnál fontos, hogy a résztvevők egyszerre érkezzenek, menet közben ne legyen jövés-menés.
Létszám: 15 fő alatt a műhelyünkben bonyolítjuk le a programot vagy felár ellenében kitelepülve is megtartjuk.
20 fő fölött kizárólag kitelepülve tudjuk megoldani.
A Bonbon készítő workshop ideális választás:
Kényelmesen egyszerre max. 90 fővel lehet egyszerre csokoládét készíteni.
Nagyobb létszám esetén az alábbi megoldások választhatóak:
Minden csoportnak először egy rövid bemutatót tartunk, ahol a bonbonkészítés összes lépését megmutatjuk (olvasztást követően temperálás, formába öntés, burokkészítés, ganache készítés, betöltés, talpalás, dermesztés, kifordítás, dekorálás), majd mindenki elkészítheti a saját öntőformáján bonbonját, szabadon választható ízesítéssel. Menet közben korlátlanul lehet az alapanyagokat, krémeket kóstolgatni.
Igény esetén biztosítunk logózott matricát vagy dobozt a csomagoláshoz.
150 000 Ft-tól az alább említett tényezőktől függően.
Az ár a következőktől függ: