Csokoládé workshopok (bonbon, trüffel)

Praktikus adatok

 

Időtartam: igény szerint, kb. 2-2,5 óra, de csoportonként minimum 1,5 óra, maximum 3 óra.

Ennél a programnál fontos, hogy a résztvevők egyszerre érkezzenek, menet közben ne legyen jövés-menés.

Létszám: 15 fő alatt a műhelyünkben bonyolítjuk le a programot vagy felár ellenében kitelepülve is megtartjuk.
20 fő fölött kizárólag kitelepülve tudjuk megoldani.

 

Kinek ajánljuk?

 

A Bonbon készítő workshop ideális választás:

  • csapatépítésre, hiszen a munkatársak együtt dolgoznak egy kreatív projekten
  • baráti társaságok számára, aki különleges programot keresnek születésnapra, lány-, vagy legénybúcsúra
 

Program menete

 

Kényelmesen egyszerre max. 90 fővel lehet egyszerre csokoládét készíteni.

Nagyobb létszám esetén az alábbi megoldások választhatóak:

  • turnusokra osztjuk a résztvevőket (hosszabb idősáv esetén)
  • rövidebb idősáv esetén több fős csapatokban tudnak dolgozni résztvevők a formákon. Ebben az esetben csökken a fejenkénti elvihető mennyiség, és az egy főre jutó munka, viszont költségcsökkentés céljából megfelelő.

Minden csoportnak először egy rövid bemutatót tartunk, ahol a bonbonkészítés összes lépését megmutatjuk (olvasztást követően temperálás, formába öntés, burokkészítés, ganache készítés, betöltés, talpalás, dermesztés, kifordítás, dekorálás), majd mindenki elkészítheti a saját öntőformáján bonbonját, szabadon választható ízesítéssel. Menet közben korlátlanul lehet az alapanyagokat, krémeket kóstolgatni.

 

Fejenként elkészíthető mennyiség

 

  • 1 fős csapatokban: 24 db
  • 2 fős csapatokban: 12 db
  • 3 fős csapatokban: 8 db
  • 4 fős csapatokban: 6 db
  • 6 fős csapatokban: 4 db

 

Igény esetén biztosítunk logózott matricát vagy dobozt a csomagoláshoz.

 

Általános árajánlat

 

150 000 Ft-tól az alább említett tényezőktől függően.

Az ár a következőktől függ:

 

  • Hány fő vesz részt a programon?
  • Milyen időkeret áll rendelkezésünkre?
  • Egy főre hány bonbon jut (=hányan dolgoznak egy öntőformán egyszerre)?
  • Milyen ízesítésű bonbont készítünk?
  • Mi a helyszín?

 

Ajánlatot kérek

Kapcsolattartás

Ajánlatkérés részletei

További információk

Galéria

Referenciák

Szia! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütik vannak az oldalon. A weboldal használatával az Adatvédelmi Tájékoztatót tudomásul veszed. Köszi!
Elfogadom