Így készíts egyedi borítékot utalványhoz, dobozokat gasztroajándékhoz

2017. 12. 16.

Lassan célegyenesbe fordul a karácsonyi készülődés, ideje, hogy a csomagolásra is gondolj. Összegyűjtöttünk néhány csomagolási ötletet.

Játék a Facebookon: 2 fős táblás csokoládé készítő tanfolyamot nyerhetsz!

2017. 12. 10.

Hálás vagyok azért, hogy ebben az évben több ezer kedves ismerős vett részt valamelyik Lady Lavender csokoládé tanfolyamon! ❤️ Ennek örömére játékot hirdettem a Facebookon!

Karácsonyi ajándék, amitől garantáltan elolvadnak a női szívek

2017. 12. 08.

Nem kell fel-alá autózni az esti csúcsban, nem kell ezerszer meghallgatnod a plázákban az All I want for christmas-t, vagy rettegve várni, hogy időben érkezik-e a posta. Mindössze internetre van szükséged ahhoz, hogy beszerezd az idei karácsony legszuperebb ajándékát, ha hölgyeknek keresel ajándékot. Válassz többféle csokoládé készítő tanfolyamunk közül, és rendeld meg egyedi, személyreszabott ajándékutalványként.

VISITING THE ZOTTER CHOCOLATE FACTORY

2016. 08. 28.

I had been planning it for years and this spring I finally managed to visit the Austrian Zotter chocolate factory. Many people had already told me about it, so I went there with high expectations but I was not disappointed. What is more, the factory tour became one of my top three experiences related to chocolate. [...]

DUMBFOUNDING COMBINATIONS WITH CHOCOLATE

2016. 08. 28.

It is deeply ingrained in our minds that only pure chocolate without any flavouring should be consumed. It is also a widespread idea that chocolate should contain too much sugar or vanilla. And maybe people can also accept chocolate with nuts or fruit flavouring. But nothing else. [...]

Szia! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütik vannak az oldalon. A weboldal használatával az Adatvédelmi Tájékoztatót tudomásul veszed. Köszi!
Elfogadom