Csokoládékóstolóval egybekötött bonbon készítő bemutató - CSAK CSOPORTOKNAK (MIN. 6. FŐ)

Galéria    

Kb. 60 perc alatt bepillantást nyerhetsz varázslatos kis műhelyünkbe, ahol megmutatjuk neked, hogyan készítjük finomabbnál finomabb csokoládéinkat. Megtudhatod, hogyan lehet gépek nélkül kézműves bonbonokat készíteni, hogyan lehet fényes és roppanós burkot készíteni márványlapos temperálással, hogyan keverjük ki a lágy, krémes és íncsiklandó ganache-okat, hogyan kerülnek ezek a bonbonba, hogyan zárjuk le, és hogyan díszítjük végül őket.

Mindehhez a legjobb minőségű belga alapanyagokat használjuk fel, és ezekből bármit megkóstolhatsz! A program végén pedig egy meglepetéscsomag is vár, ami az elkészült finomságokból áll össze!

A programot más helyszínre kitelepülve is meg tudjuk tartani, legyen szó akár családi születésnapról, céges rendezvényről, Budapesten és vidéken egyaránt. 
A program kiindulási ára kitelepüléssel együtt a helyszíntől, létszámtól és az elkészített csokoládé mennyiségétől függően: 90 000 Ft-tól 

 

Tanfolyam ára: 7 500 Ft/fő

Nem tudod még, melyik időpontban jönnél? A felsorolt időpontok közül egyik sem megfelelő? Esetleg ajándékba adnád a programot valakinek? » Kattints ide, és válassz 1 évig érvényes AJÁNDÉKUTALVÁNY-t!

Jelentkezem a tanfolyamra

Jelenleg nincs időpont meghirdetve. Az alábbi űrlap segítségével felveheted velünk a kapcsolatot, vagy lehetőséged van UTALVÁNY-t vásárolni, melyet később beválthatsz!

Galéria

Referenciák