Cukormentes bonbon tanfolyam

Galéria    
Gyere és készítsd el velünk az első cukormentes kézműves bonbonjaidat!

A tanfolyam 3 órája alatt olyan különleges fogásokra és titkos technikákra tanítunk meg, amiket a bonbon készítéssel töltött 9 év alatt, összesen kb. 15 000 órányi kísérletezés során fejlesztettünk ki.

Mitől lesz igazán szép, fényes, roppanós a bonbon külseje? Hogyan lehet tökéletesen temperálni a csokoládét? Mitől lesz lágy, krémes és finom az ízesítés? Hogyan díszítheted az elkészült bonbonokat, hogy ne csak ínycsiklandozó, de szemet gyönyörködtető is legyen a végeredmény?
Ezeket mind megtanítjuk neked! Nem csak elmondjuk a technikákat, hanem a tanfolyam során te magad is alkalmazhatod és gyakorolhatod őket, így a tanfolyam végére valóban a saját magad által készített bonbonokat tarthatod majd a kezedben! :)

Tanfolyam ára: 13 490 Ft/fő

Nem tudod még, melyik időpontban jönnél? A felsorolt időpontok közül egyik sem megfelelő? Esetleg ajándékba adnád a programot valakinek? » Kattints ide, és válassz 1 évig érvényes AJÁNDÉKUTALVÁNY-t!

Jelentkezem a tanfolyamra

Jelenleg nincs időpont meghirdetve. Az alábbi űrlap segítségével felveheted velünk a kapcsolatot, vagy lehetőséged van UTALVÁNY-t vásárolni, melyet később beválthatsz!

Galéria

Referenciák