Expressz csokoládé mester - Kombinált tanfolyam

    Galéria     Jelentkezés    
 

Ha mindent meg szeretnél tudni a csokoládékészítésről egy alkalom alatt, akkor ez a neked való program!

Ezen a tanfolyamom készítünk táblás csokoládét, trüffelt, bonbonokat is. Az elméleti oktatás mellett a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetünk, mindent te fogsz elkészíteni a segítségünkkel. Az alapokon túl kulisszatitkokat és különböző díszítési technikákat is megosztunk veled. Megmutatjuk, hogyan tudod kiküszöbölni a selejtes csokoládé készítését, hogy csakis tökéletes eredményt adhass ki a kezedből. Részletesebben belemegyünk a temperálási technikákba, az ízesítések kikísérletezésébe.

Nemzetközi versenyeken díjazott, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező bonbonkészítő instruktor segítségével lépésről lépésre megtanulhatod és elkészítheted a különböző típusú csokoládékat.

 
 

Az életre szóló élményen kívül mi az, amit a tanfolyamon kapsz?

  • Valódi tudást, amivel a tanfolyam után majd otthon is boldogulsz
  • Korlátlan csokikóstolást és egy finom kávét/teát
  • A tanfolyam végén 48 db bonbont, 48 db trüffelt, 2 db 65gr-os táblás csokoládét és 15db 4x4cm-es csokilapot tudsz majd díszdobozokban hazavinni, így a családod és a barátaid is meg tudják majd kóstolni az általad alkotott különlegességeket!
  • Utólag vázlatot küldünk neked egy e-mailben, amiben eszközlistát is kapsz lelőhelyekkel
 

Miért minket válassz?

 
 
  • Tanfolyamainkon több, mint 1500 diák vett részt, közülük néhányan azóta csokoládé készítővé váltak.
  • Csúcsminőségű belga alapanyagokkal dolgozunk
  • kérhető cukormentes és vegan opció is
  • Sok apró fortélyt megosztok veletek, amit 10 év alatt kísérleteztem ki
  • Mert mindent kézzel, gépek nélkül fogunk elkészíteni
  • Az ízesítést is együtt készítjük el, sőt te választhatod ki, milyet szeretnél elkészíteni
  • egy hazai mikrovállalkozást támogatsz vele
 

A tanfolyamon ezen kívül megtudhatod, hogy:

 
 
  • Mi jó minőségű csokoládé igazi titka
  • Milyen eszközökkel készíthető el otthon a bonbon, trüffel és táblás csokoládé
  • Mi a szakszerű csokoládé olvasztás módja
  • Miért használunk márványlapot a készítés során avagy a temperálás titka és módjai
  • Hogyan zajlik a bonbon hüvelyek kiöntése és lezárása
  • Mi az a ganache és hogy kell elkészíteni
  • Hogyan lehet szakszerűen táblás csokoládét önteni és díszíteni
  • Hogyan tudod kimártani és díszíteni a trüffeleket
  • Díszítési technikákat
  • Hogyan tárold megfelelően a csokoládét
  • Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládé
 

Helyszín: 1031 Budapest, Nimród u. 2.

Időtartam: 4,5-5 óra.

  • A programra ajándékutalvány vásárolható
  • Előrendelés esetén eszköz és alapanyag szett kérhető
  • Egyénileg vagy csoportosan is be lehet jelentkezni, min. 6 fő esetén egyedi időpont egyeztethető, angol nyelven is elérhető - Ajánlatkérés
  • Házhoz vagy más helyszínre is hívhattok privát rendezvényre, szívesen kitelepülünk gyerekzsúrokra, oviba, családi összejövetelekre, lánybúcsúra, stb. - Ajánlatkérés
 

Tanfolyam ára: 65 000 Ft/fő

Bankkártyás fizetési lehetőség:

Barion

Jelentkezem a tanfolyamra

Időpont kiválasztása

Utalvány

Extrák

Résztvevők, kupon

Személyes adatok

Számlázási adatok

Az űrlapon keresztül kizárólag magánszemélyek számára tudunk számlát kiállítani. Amennyiben cégként szeretnél vásárolni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Fizetési mód és további információk

Galéria