Ha mindent meg szeretnél tudni a csokoládékészítésről egy alkalom alatt, akkor ez a neked való program!
Ezen a tanfolyamom készítünk táblás csokoládét, trüffelt, bonbonokat is. Az elméleti oktatás mellett a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetünk, mindent te fogsz elkészíteni a segítségünkkel. Az alapokon túl kulisszatitkokat és különböző díszítési technikákat is megosztunk veled. Megmutatjuk, hogyan tudod kiküszöbölni a selejtes csokoládé készítését, hogy csakis tökéletes eredményt adhass ki a kezedből. Részletesebben belemegyünk a temperálási technikákba, az ízesítések kikísérletezésébe.
Nemzetközi versenyeken díjazott, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező bonbonkészítő instruktor segítségével lépésről lépésre megtanulhatod és elkészítheted a különböző típusú csokoládékat.
Az életre szóló élményen kívül mi az, amit a tanfolyamon kapsz?
- Valódi tudást, amivel a tanfolyam után majd otthon is boldogulsz
- Korlátlan csokikóstolást és egy finom kávét/teát
- A tanfolyam végén 48 db bonbont, 48 db trüffelt, 2 db 65gr-os táblás csokoládét és 15db 4x4cm-es csokilapot tudsz majd díszdobozokban hazavinni, így a családod és a barátaid is meg tudják majd kóstolni az általad alkotott különlegességeket!
- Utólag vázlatot küldünk neked egy e-mailben, amiben eszközlistát is kapsz lelőhelyekkel
Miért minket válassz?
- Tanfolyamainkon több, mint 1500 diák vett részt, közülük néhányan azóta csokoládé készítővé váltak.
- Csúcsminőségű belga alapanyagokkal dolgozunk
- kérhető cukormentes és vegan opció is
- Sok apró fortélyt megosztok veletek, amit 10 év alatt kísérleteztem ki
- Mert mindent kézzel, gépek nélkül fogunk elkészíteni
- Az ízesítést is együtt készítjük el, sőt te választhatod ki, milyet szeretnél elkészíteni
- egy hazai mikrovállalkozást támogatsz vele
A tanfolyamon ezen kívül megtudhatod, hogy:
- Mi jó minőségű csokoládé igazi titka
- Milyen eszközökkel készíthető el otthon a bonbon, trüffel és táblás csokoládé
- Mi a szakszerű csokoládé olvasztás módja
- Miért használunk márványlapot a készítés során avagy a temperálás titka és módjai
- Hogyan zajlik a bonbon hüvelyek kiöntése és lezárása
- Mi az a ganache és hogy kell elkészíteni
- Hogyan lehet szakszerűen táblás csokoládét önteni és díszíteni
- Hogyan tudod kimártani és díszíteni a trüffeleket
- Díszítési technikákat
- Hogyan tárold megfelelően a csokoládét
- Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládé
Helyszín: 1031 Budapest, Nimród u. 2.
Időtartam: 4,5-5 óra.
- A programra ajándékutalvány vásárolható
- Előrendelés esetén eszköz és alapanyag szett kérhető
- Egyénileg vagy csoportosan is be lehet jelentkezni, min. 6 fő esetén egyedi időpont egyeztethető, angol nyelven is elérhető - Ajánlatkérés
- Házhoz vagy más helyszínre is hívhattok privát rendezvényre, szívesen kitelepülünk gyerekzsúrokra, oviba, családi összejövetelekre, lánybúcsúra, stb. - Ajánlatkérés
Tanfolyam ára: 65 000 Ft/fő
Bankkártyás fizetési lehetőség: