Expressz csokoládé mester - Kombinált tanfolyam

    Galéria     Jelentkezés    

Ha mindent meg szeretnél tudni a csokoládékészítésről egy alkalom alatt, akkor ez a neked való program!

Ezen a tanfolyamom készítünk táblás csokoládét, trüffelt, bonbonokat is. Az elméleti oktatás mellett a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetünk, mindent te fogsz elkészíteni a segítségünkkel. Az alapokon túl kulisszatitkokat és különböző díszítési technikákat is megosztunk veled. Megmutatjuk, hogyan tudod kiküszöbölni a selejtes csokoládé készítését, hogy csakis tökéletes eredményt adhass ki a kezedből. Részletesebben belemegyünk a temperálási technikákba, az ízesítések kikísérletezésébe.

Nemzetközi versenyeken díjazott, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező bonbonkészítő instruktor segítségével lépésről lépésre megtanulhatjátok és saját öntőformán elkészíthetitek életetek első bonbonját.

 

Az életre szóló élményen kívül mi az, amit a tanfolyamon kaptok?

  • Valódi tudást, amivel a tanfolyam után majd otthon is boldogulsz
  • Korlátlan csokikóstolást és egy finom kávét/teát
  • A tanfolyam végén 48 db bonbont, 48 db trüffelt, 2 db 65gr-os táblás csokoládét és 15db 4x4cm-es csokilapot tudsz majd díszdobozokban hazavinni, így a családod és a barátaid is meg tudják majd kóstolni az általad alkotott különlegességeket!
  • Utólag vázlatot küldünk neked egy e-mailben, amiben eszközlistát is kapsz lelőhelyekkel
 

Miért minket válassz?

 
 

Tanfolyamainkon több, mint 1500 diák vett részt, közülük néhányan azóta csokoládé készítővé váltak.

  • Csúcsminőségű belga alapanyagokkal dolgozunk
  • kérhető cukormentes és vegan opció is
  • Sok apró fortélyt megosztok veletek, amit 10 év alatt kísérleteztem ki
  • Mert mindent kézzel, gépek nélkül fogunk elkészíteni
  • Az ízesítést is együtt készítjük el, sőt te választhatod ki, milyet szeretnél elkészíteni
  • egy hazai mikrovállalkozást támogatsz vele
 

A tanfolyamon ezen kívül megtudhatjátok, hogy:

 
 
  • Mi jó minőségű csokoládé igazi titka
  • Milyen eszközökkel készíthető el otthon a bonbon, trüffel és táblás csokoládé
  • Mi a szakszerű csokoládé olvasztás módja
  • Miért használunk márványlapot a készítés során avagy a temperálás titka és módjai
  • Hogyan zajlik a bonbon hüvelyek kiöntése és lezárása
  • Mi az a ganache és hogy kell elkészíteni
  • Hogyan lehet szakszerűen táblás csokoládét önteni és díszíteni
  • Hogyan tudod kimártani és díszíteni a trüffeleket
  • Díszítési technikákat
  • Hogyan tároljátok megfelelően a csokoládét
  • Hogyan lesz a kakaóbabból csokoládé
 

Helyszín: 1031 Budapest, Nimród u. 2.

Időtartam: 4,5-5 óra.

  • A programra ajándékutalvány vásárolható
  • Előrendelés esetén eszköz és alapanyag szett kérhető
  • Egyénileg vagy csoportosan is be lehet jelentkezni, min. 6 fő esetén egyedi időpont egyeztethető, angol nyelven is elérhető - Ajánlatkérés
  • Házhoz vagy más helyszínre is hívhattok privát rendezvényre, szívesen kitelepülünk gyerekzsúrokra, oviba, családi összejövetelekre, lánybúcsúra, stb. - Ajánlatkérés
 

Tanfolyam ára: 65 000 Ft/fő

Bankkártyás fizetési lehetőség:

Barion

Jelentkezem a tanfolyamra

Időpont kiválasztása

Személyes adatok

Számlázási adatok

Fizetési mód és további információk

Galéria