Expressz csokoládé mester tanfolyam - Kombinált tanfolyam

Galéria     Jelentkezés    

Ha mindent meg szeretnél tudni a csokoládékészítésről egy alkalom alatt, akkor ez a neked való program!
Ezen a tanfolyamom készítünk táblás csokoládét, trüffelt, bonbonokat és forrócsokoládét is. Az elméleti oktatás mellett a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetünk, mindent te fogsz elkészíteni a segítségünkkel. Az alapokon túl kulisszatitkokat és különböző díszítési technikákat is megosztunk veled. Megmutatjuk, hogyan tudod kiküszöbölni a selejtes csokoládé készítését, hogy csakis tökéletes eredményt adhass ki a kezedből. Részletesebben belemegyünk a temperálási technikákba, az ízesítések kikísérletezésébe.
 

A tanfolyam végén 24 db bonbont, 24 db trüffelt és 2 db táblás csokoládét tudsz majd díszdobozokban hazavinni, így a családod és a barátaid is meg tudják majd kóstolni az általad alkotott különlegességeket!

A tanfolyam után pedig elküldünk neked emailben egy részletes vázlatot is, aminek a segítségével otthon is könnyedén boldogulsz majd!

A tanfolyamon minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, de ha szeretnél otthonra is vásárolni tőlünk professzionális alapanyagokat és eszközöket a bonbon készítéshez, akkor ide kattintva leadhatod rá a rendelésedet.

Időpont egyedileg is egyeztethető ezen a számon: 0670 466 1121

Előzetes egyeztetés és megrendelés után a tanfolyamon megvásárolhatóak a bonbon készítéshez nélkülözhetetlen eszközök is.


 

Tanfolyam ára: 39 500 Ft/fő

Nem tudod még, melyik időpontban jönnél? A felsorolt időpontok közül egyik sem megfelelő? Esetleg ajándékba adnád a programot valakinek? » Kattints ide, és válassz 3 hónapig érvényes AJÁNDÉKUTALVÁNY-t!

Jelentkezem a tanfolyamra

Időpont kiválasztása

Fontos információ: Weblapunk megújult, ezért amennyiben az ajándékutalványod kiállítása 2020. 08. 05-e előtt történt, kérlek, hogy vedd fel velünk emailben a kapcsolatot, hogy manuálisan fel tudjunk jelentkeztetni a tanfolyamra. Az email címünk: ladylavendercsokolade@gmail.com Köszönjük!

Személyes adatok

Számlázási adatok

Fizetési mód és további információk

Galéria

Referenciák

Szia! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütik vannak az oldalon. A weboldal használatával az Adatvédelmi Tájékoztatót tudomásul veszed. Köszi!
Elfogadom