Bemutatkozás

Bemutatkozás

 
Sára-Gulyás Gyöngyvér
 

Gulyás GyöngyvérMindig is vonzódtam a csokoládéhoz.

Amióta az eszemet tudom, minden kis félretett zsebpénzemet csokoládéra költöttem. Persze az elején még mindegy volt, hogy milyen csokira, csak csoki legyen.

Ahogy egyre több felé jártam a világban, egyre jobb minőségű csokoládékat kóstolhattam meg, a különböző táblás csokoládéktól, a különleges bonbonokig, kis helyi mesterek kézműves termékeitől a legnagyobb cégek prémium kínálatáig.

Ami nekem igazán tetszik, az az igényes, kézzel készített csokoládé, melynek készítésénél a szakértelem, a türelem, a hagyomány, a szakma szeretete és az egyéniség van a középpontban. Én is ennek szellemében készítem bonbonjaimat.

Olyan családban nőttem fel, ahol a gasztronómiának hagyománya van. Kiskorom óta én is gyakran főzök és sütögetek, szeretem a különleges alapanyagokat, ízeket, kombinációkat.

Általában nem ragaszkodom a szakácskönyvekben leírt receptekhez, csupán ötleteket merítek belőlük, majd azokat összekombinálva és átvariálva új dolgokat hozok ki belőlük.

Mindig is szerettem alkotni (kézműveskedni, festeni, zenélni, táncolni) és jókat enni, így nem is volt kérdés, hogy a főiskola után elvégezzem-e a szakácstanfolyamot, majd a bonbonkészítő tanfolyamot.

Kezdetben családommal és barátaimmal kóstoltattam, teszteltem bonbonjaimat. Annyira ízlett mindenkinek, olyan sok pozitív visszajelzést és bátorítást kaptam tőlük, eközben én is annyira beleszerettem a bonbonkészítésbe, hogy egyértelművé vált: ezzel kell foglalkoznom.

A csokoládé műhely létrehozásával egy gyermekkori álmom valósult meg.
Sára-Gulyás Gyöngyvér - csokoládé készítő

 


Gulyás Krisztina vagyok, végzettségem szerint közgazdász és van egy 1 éves kisfiam. Már 7 éve ismerem Gyöngyit, a sógornőmet. Ez idő alatt sokat segíthettem neki csokis tanfolyamokon, csapatépítő rendezvényeken és vásárokban egyaránt, így mostanra én is megtanultam a tökéletes bonbonkészítés titkát minőségi alapanyagokból.

Gulyás Krisztina - csokoládé készítő

 


Gyöngyivel testvérek vagyunk. Mikor férjhez mentem, az én gyerekkori szobám lett átalakítva csokoládé műhellyé. Az én álmom is teljesült azzal, hogy három gyermekünk született. Amikor a legkisebb is ovis lett, ahogy időm engedte, elkezdtem besegíteni Gyöngyinek. Hamar kiderült, hogy jó csapat vagyunk, és azóta is nagyon élvezzük a közös gyártást, és a rengeteg jó hangulatú csokis rendezvényt.

Göllnerné Gulyás Boglárka - csokoládé készítő

Kapcsolatfelvétel