KAPCSOLAT & ELÉRHETŐSÉG

BemutatkozásMindig is vonzódtam a csokoládéhoz.

Amióta az eszemet tudom, minden kis félretett zsebpénzemet csokoládéra költöttem. Persze az elején még mindegy volt, hogy milyen csokira, csak csoki legyen.

Ahogy egyre több felé jártam a világban, egyre jobb minőségű csokoládékat kóstolhattam meg, a különböző táblás csokoládéktól, a különleges bonbonokig, kis helyi mesterek kézműves termékeitől a legnagyobb cégek prémium kínálatáig.

Ami nekem igazán tetszik, az az igényes, kézzel készített csokoládé, melynek készítésénél a szakértelem, a türelem, a hagyomány, a szakma szeretete és az egyéniség van a középpontban. Én is ennek szellemében készítem bonbonjaimat.

Olyan családban nőttem fel, ahol a gasztronómiának hagyománya van. Kiskorom óta én is gyakran főzök és sütögetek, szeretem a különleges alapanyagokat, ízeket, kombinációkat.

Általában nem ragaszkodom a szakácskönyvekben leírt receptekhez, csupán ötleteket merítek belőlük, majd azokat összekombinálva és átvariálva új dolgokat hozok ki belőlük.

Mindig is szerettem alkotni (kézműveskedni, festeni, zenélni, táncolni) és jókat enni, így nem is volt kérdés, hogy a főiskola után elvégezzem-e a szakácstanfolyamot, majd a bonbonkészítő tanfolyamot.

Kezdetben családommal és barátaimmal kóstoltattam, teszteltem bonbonjaimat. Annyira ízlett mindenkinek, olyan sok pozitív visszajelzést és bátorítást kaptam tőlük, eközben én is annyira beleszerettem a bonbonkészítésbe, hogy egyértelművé vált: ezzel kell foglalkoznom.

A csokoládé műhely létrehozásával egy gyermekkori álmom valósult meg.Gulyás Gyöngyvér - csokoládé készítő


Nemzetközi sikereim:
2016-ban 3 bonbonommal nyertem 4 nemzetközi szakmai díjat. 

Két Lady Lavender bonbon is kapott csillagot a 2016-os nemzetközi gasztronómiai versenyen a Great Taste Award-on Londonban. A gorgonzola krémmel töltött bonbon 1 csillagot, a pipadohány esszenciával ízesített bonbon 2 csillagot nyert.

Szintén két bonbon kapott érmet az International Chocolate Awards kelet európai régiójában kihirdetett nemzetközi versenyen. A sajmeggy pálinka-zöldbors ízesítésű bonbon az ízesített étcsokoládés ganache-ok-trüffelek kategóriában kapott bronz érmet, a gorgonzola sajtos pedig kevert csokoládék kategóriában lett bronzérmes. 

2017-ben bronzérmes lett a táblás csokoládéim közül a Masala Chai fűszeres tejcsokoládé, a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyen, az Academy of Chocolate Awardson. 

Rólam

Közel 150 fesztiválon találkozhattatok velem és kóstolhattátok a csokoládéimat. Az elmúlt 5 év alatt több, mint 1 millió darab bonbont adtam ki a kezeimből.

Tanfolyamaimon már több, mint 600 diák vett részt. Közülük néhányan azóta csokoládé készítőkké váltak.

Több, mint 150 csapatépítő és egyéb rendezvényen volt alkalmam bemutatózni illetve közösen csokoládét készíteni összesen kb. 7500 résztvevő előtt.

Cégadatok, elérhetőségek

Csokoládé rendelés:


Gulyás Gyöngyvér Ev.
Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Adószám:68194404-2-41
Bankszámlaszám:
OTP Bank Gulyás Gyöngyvér Ev. 
11703006-25953967

Tanfolyamok, csapatépítők:

Babinec Orsolya
Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

Adószám: 69748408-1-41
Bankszámlaszám: 
MagNet Bank Babinec Orsolya
16200010-10095863Levelezési és műhely cím: 1031 Budapest, Nimród utca 2.
(nincs nyitva-tartás, tanfolyam utalványok/voucherek és megrendelések átvételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!)

Telefon: +36 70 466 1121
E-mail:ladylavendercsokolade@gmail.com
 

 

Szia! A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütik vannak az oldalon. A weboldal használatával az Adatvédelmi Tájékoztatót tudomásul veszed. Köszi!
Elfogadom