Rólunk mondták

„Kedves Gyöngyi!
Kedden voltunk Nálad a lányommal a bonbon készítő foglalkozáson. Szeretném még egyszer megköszönni az élményt, amihez Jankát juttattad! Nagyon lelkesen és büszkén mutatta itthon a testvéreinek az elkészült bonbonokat. A Férjem is el volt ájulva, hogy milyen szépek és finomak lettek.
Örülök, hogy egy ilyen nagyszerű emberrel ismerkedhetett meg Janka. Csodáltam a szakmai tudásodon túl a lelkesedésedet, a Belőled sugárzó derűt, a türelmedet mindenki felé...
Gratulálunk csodás eredményeidhez és köszönjük az élményt, amit nyújtottál!”

Feketéné Pethő Judit és Fekete Janka

„Céges csapatépítés keretében ismerkedtünk meg a csokoládékészítés rejtelmeivel. Lady Lavender kedves, segítőkész és hozzáértő kezei alatt készítettük el életünk első igazi, finomságokkal töltött bonbonjait. Miközben már úsztunk a csokiban, a "csokikvíz" alatt izgalmas tényeket hallottunk a csokoládé történelméről, illetve különböző kakaótartalmú csoki darabokat kóstolhattunk. Az elején nem gondoltuk volna, hogy a mi bonbonjaink is szépek lesznek, de miután kifordítottuk őket a formákból, a sikerélménytől és a szilvás töltelékhez kevert pálinkától bódultan kapkodtuk el bonbonjainkat. Büszkén, csokisokkal a gyomrunkban tértünk haza. :)”

Avis Budget Group BSC Kft.- Kohlmann Rita

„Az OTP Lakástakarék Zrt. Vezetősége nevében köszönjük a csokoládék világáról szóló remek előadásodat és bemutatódat, ezáltal a 2016. január 20-i rendezvényünk hatalmas sikerét!”

OTP Lakástakarék – Berszán Mónika

„Egy új illat bevezetésével kapcsolatosan, melynek egyik összetevője praliné, kértük fel "Lady Lavendert" egy bonbon készítő bemutatóra, 2015 októberében, 7 alkalommal. Egy-egy alkalommal 20-25 fő vett részt. Gyöngyvér hihetetlen szakértelemmel, professzionalizmussal, jókedvvel vezette a workshopokat. A résztvevőket bevonta, mindenki megízlelhette és gyakorolhatta a csoki készítés nagyszerűségét. Nagyon jó emlékekkel, speciálisan, saját ízlés szerint ízesített bonbonokkal távoztak a részt vevők. Az alkalom játékosságát növeltük cukrász sapkákkal, kötényekkel (ez szinte kötelező kellék, hogy a ruhák ne legyenek csokisak) és képek készítésével.
Gyöngyvért jó szívvel ajánlom bármilyen céges, családi, baráti összejövetelre. Igazán jó, kellemes, nem stresszes csapatépítés a csokikészítés.”

Dovex Kft. – Fábián Katalin Training Manager

„Kedves Gyöngyvér! Köszönjük, hogy segítségeddel ilyen szép és ízletes finomsággal köszönhettük meg partnereink ez évi bizalmat. Nem csak az ízek kiválasztásához nyújtottál segítséget, de az egyedi mintázatú szalaggal személyessé is tehettük a dobozokat. Több partnerünktől azonnal pozitív visszajelzést kaptunk. Köszönjük!”

Hírstart - Centrál Médiacsoport - Siska Melinda

„Nagyon élveztük a bemutatót, és örömmel ajánljuk tovább ügyfeleinknek!
Reméljük, hogy hamarosan újra együtt dolgozhatunk!”

Bodor Major - Bonifert Beáta

„Ebben a formában is köszönöm a hétfői nagyszerű bemutatódat. Csoda dolgokat tudhattunk meg a csokiról, de legalább ennyire fontos volt a személyiséged varázsa is, amivel egyhangúan mindenkit lenyűgöztél. (És mindemellett kiválóan kezelted, viselted azt a kihívást, ami elé ez a sajátos férfi társaság állított.) A rendezvényen készült bonbonokat a gyermekeim és a feleségem nagy átéléssel és örömmel nyalogatták el. További sikereket!”

Németh Zsolt

„Imádtam a mai napunk minden illatos, maszatos pillanatát. Egy törékeny lány csokoládéba álmodott erejét, széles spektrumú tudását kaptuk pár órában. Alázatot, tiszteletet a csokoládé iránt, szenvedélyt, elkötelezettséget, csodás ízeket, harmóniát. Köszönöm szépen az élményteli megtapasztalást!”

Pintér Marianna Judit

„Kedves, szép, szorgalmas, felkészült szakember. Egy élmény volt belekóstolni munkásságába, szenvedélyébe, csokicsodáiba! Csak így tovább, kislány!”

Kalla Tímea

„Fantasztikus és inspiráló volt megtapasztalni Gyöngyvér odaadását és szenvedélyét, amit a csokoládé iránt érez. Rendkívül jó hangulatban telt a workshop, gyönyörű és isteni finom táblás csokikat készítettünk. Mindenkinek szívből ajánlom a workshopot, aki szereti a csokoládét és van kedve kreatívan alkotni.”

Tuza Rita

„Köszönöm a sok hasznos tanácsot amit kaptam a tanfolyamon! Élmény volt hallgatni az előadást, és készíteni finom bonbonokat egy olyan szakemberrel, aki imádattal fordul a szakmája felé! Köszönöm!”

Sepsiné Hutter Ilona

„Egy szuper csajszi, aki éli az álmát és elvarázsol 2 órára.”

Rácz Gabriella

„Megvan még a jegyzet a kurzusról. Szép emlék egy szuper napról. Étcsoki-ganache-rózsabors, a kis rózsa formából.”

Czókoly Nikoletta

„Fantasztikus tanfolyam egy fantasztikus emberrel, akit élmény volt hallgatni és figyelni, ahogy megalkotta nekünk - velünk együtt - azokat a csodákat! Májusban folyt.köv!!!”

Gál Niki

„Különleges esztétikai élmény és ízorgia. Kellemes, kedves, helyes emberek. Arra a bizonyos lakatlan szigetre biztosan vinnék magammal egyet az álomkelyhükből.”

Kelemen József

„Szuper hely, mindenkinek ajánlom!”

Szakonyi Gábor

„Nagyon jó hangulatú bonbonkészítés volt, a diétánkat is figyelembe véve, köszönjük!”

Schlekman Virányi Nusi

„Klassz tanfolyam volt, igazán ajánlom mindenkinek!!!”

Török Szilvia

„Imádtam!”

Dávidné Kenesei Ildikó