Csokis élmények & Rendezvények

 

Rendezvényszervezőként, HR-esként ütős programot kell szervezned?

 

Több heti odaadó szervezés után is könnyen előfordulhat, hogy a megálmodott program végül nem köti le az emberek figyelmét. Vagy ahelyett, hogy csapattá kovácsolódnának, a program jellege miatt éppen hogy klikkesedni fognak a résztvevők.

Előfordult már veled, hogy egy rendezvényre az utolsó pillanatban kértek plusz programot, vagy kiesett egy programszolgáltatótok? Ha nem szeretnél kellemetlen helyzetben vagy program nélkül maradni, hívj minket és akár már másnap ott vagyunk!

Sára-Gulyás Gyöngyvér vagyok, a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra vezetője. Az elmúlt 9 év alatt kolléganőmmel, Katona-Babinec Orsival több mint 300 céges rendezvényen vezényeltünk le elsöprően sikeres interaktív csokoládé készítő bemutatókat és kóstolókat, összesen több mint 15 000 résztvevő előtt.

 

Mindezek alapján a következő tanulságokat szeretném megosztani Veled:

 
  • a csokoládé egy azon ritka dolgok közül, amit az emberek 99%-a szeret. Legyen fiatal vagy idős, nő vagy férfi, mindenkinek melegséggel tölti el a szívét, ha meghallja a csokoládé szót
  • az emberek egyszerűen nem tudnak ellenállni a csokoládé okozta kísértésnek, és azt is szívesen kipróbálják, hogyan kell csokoládét készíteni
  • a csokikészítés ráadásul a kézműves, kreatív jellege miatt automatikusan felszabadítja és aktivizálja a résztvevőket
  • a felszabadult nevetgélés és kóstolgatás közben a kollégák is közelebb kerülnek egymáshoz

És pont ezek a jellemzők teszik az interaktív csokoládékészítő bemutatót ideális programmá céges rendezvényekre, csapatépítésre, karácsonyi partira vagy ügyfélrendezvényre:

 
  • workshopjainkon nem csak érdekes elméleti tudást adunk át, hanem minden résztvevőt aktívan bevonunk a készítésbe
  • garantáltan emlékezetes és élménydús program lesz, hiszen a résztvevők minden érzékszervére hatunk, a korlátlan kóstolás kötelező :)
  • egyszerre akár 90 fővel is le tudjuk bonyolítani a workshopokat
  • több száz fős rendezvényre is tudunk olyan programot hozni, amin mindenki részt tud venni (akár több állomással vetésforgóban is)
  • könnyedén alkalmazkodunk bármilyen időkerethez, vannak rövidebb, illetve hosszabb programjaink is
  • bárhova kitelepülünk az országon belül, bármilyen létszámról vagy időkeretről legyen szó

Ha Te is szeretnél elégedett résztvevőket rendezvényedre, kérj ajánlatot most, mindenféle kötelezettség nélkül!

A részletes programleírásokat illetve az általános árajánlatot egy katalógusban el tudjuk küldeni, ha írsz nekünk erre az e-mail címre: ladylavendercsokolade@gmail.com

 
 

Miért minket válassz?

 
 

Nagyon könnyű velünk dolgozni: gyorsak, pontosak és megbízhatóak vagyunk. Elég, ha csak elmondod, mekkora keretösszeg áll rendelkezésre a programra, illetve mekkora a létszám, és 48 órán belül küldünk neked egy testreszabott ajánlatot, figyelembe véve a rendezvény jellegét, és a közönség összetételét. Az eszközökről és alapanyagokról is mi gondoskodunk, neked semmivel nem kell foglalkoznod.

Képzeld el, milyen érzés lesz látni a felszabadult, hahotázó résztvevőket, amint épp nyalogatják a csokis kezüket. És milyen lesz, amikor a főnök megköszöni a sikeres rendezvény megszervezését másnap.

Referenciák

Választható programjaink

Galéria

Referenciák