Bonbon készítő tanfolyam

Galéria     Jelentkezés    

A Bonbon készítő tanfolyam során nem csak nézheted, de el is készítheted első kézműves bonbonjaidat!

A tanfolyam 3 órája alatt olyan különleges fogásokra, titkos technikákra tanítunk meg, amiket a bonbonkészítéssel eltöltött 9 év alatt saját kárunkun tanultunk meg, és összesen 15000 órányi kísérletezés során fejlesztettünk ki.

Olyan technikákat fogsz megtanulni, mint hogy mitől lesz igazán szép fényes, roppanós a bonbon külseje, hogyan lehet tökéletesen temperálni a csokoládét, mitől lesz lágy, krémes és finom az ízesítés, hogyan tudod kiszedni a bonbonokat a formából anélkül, hogy tönkremennének, illetve hogyan díszítheted az elkészült bonbonokat, hogy ne csak ínycsiklandozó, hanem szemet gyönyörködtető is legyen a végeredmény.

Ez csak néhány példa abból a hatalmas tudásanyagból, amit a tanfolyam során el fogsz sajátítani. Igen, elsajátítani! Mert nem csak elmondjuk neked ezeket a technikákat, de te magad is alkalmazni fogod őket, és a felügyeletünk mellett be tudod gyakorolni a tökéletes kivitelezésüket.

A tanfolyam alatt a boldogsághormonod szintjének fenntartását is garantáljuk, a csokoládéfogyasztás ugyanis kötelező! :)

A tanfolyamon megszerzett tudással otthon is el fogod tudni majd készíteni a kedvenc bonbonjaidat, és bárkit lenyűgözhetsz a végeredménnyel.

Az otthoni bonbonkészítéshez a fenti mester technikákon kívül olyan extra tippeket is kapsz majd, amelyek már önmagukban visszahozzák a tanfolyam árát. Például eláruljuk neked, honnan tudod beszerezni a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöket a legkedvezőbb áron. Ezzel az információval már az első bevásárlásnál akár 20 ezer forintot spórolhatsz meg!

A tanfolyam után pedig elküldünk neked emailben egy részletes vázlatot is, aminek a segítségével otthon is könnyedén boldogulsz majd!

 

Ha szeretnél otthonra is vásárolni tőlünk professzionális alapanyagokat és eszközöket a bonbon készítéshez, akkor ide kattintva leadhatod rá a rendelésedet.

 

Tanfolyam ára: 13 490 Ft/fő

Nem tudod még, melyik időpontban jönnél? A felsorolt időpontok közül egyik sem megfelelő? Esetleg ajándékba adnád a programot valakinek? » Kattints ide, és válassz 1 évig érvényes AJÁNDÉKUTALVÁNY-t!

Jelentkezem a tanfolyamra

Időpont kiválasztása

Személyes adatok

Számlázási adatok

Fizetési mód és további információk

Galéria

Referenciák