Táblás csokoládé készítő tanfolyam

Galéria     Jelentkezés    

A tanfolyam 1 órája alatt bemutatjuk neked és megtanítunk rá, hogyan tudsz tökéletesen csokoládét temperálni. Miután a hőmérséklet be lett állítva, elkezdjük formába önteni és tetszőleges ízesítéssel díszítgetni a kockákat. Te állíthatod össze a díszítést magvakból, aszalványokból, fűszerekből, liofilizált gyümölcsökből.
Ezt a programot pici gyerekeknek / gyermekes családoknak is ajánlom. Tanfolyamaink közül ugyanis ez a legkönnyebb és legrövidebb idő alatt elvégezhető. 

Az otthoni csokikészítéshez a fenti mester technikákon kívül olyan extra tippeket is kapsz majd, amelyek már önmagukban visszahozzák a tanfolyam árát. Például eláruljuk neked, honnan tudod beszerezni a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöket a legkedvezőbb áron.

A tanfolyam után pedig elküldünk neked emailben egy részletes vázlatot is, aminek a segítségével otthon is könnyedén boldogulsz majd!

 

 

Tanfolyam ára: 7 500 Ft/fő

Nem tudod még, melyik időpontban jönnél? A felsorolt időpontok közül egyik sem megfelelő? Esetleg ajándékba adnád a programot valakinek? » Kattints ide, és válassz 1 évig érvényes AJÁNDÉKUTALVÁNY-t!

Jelentkezem a tanfolyamra

Időpont kiválasztása

Személyes adatok

Számlázási adatok

Fizetési mód és további információk

Galéria

Referenciák